Naše nejlepší recepty

Ostružinové řezy

Šlehačka s plody na kokosové sušence.

Příprava

  1. Máslo necháme změknout. Formu o velikosti 30 x 20 cm vyložíme pečičím papírem. Kokosové sušenky rozmixujeme na jemno. Poté drť smícháme s máslem, vyložíme do formy, pěkně zatlačíme a necháme vychladnout po dobu 20 min.
  2. Vanilku rozkrojíme podélně a vyškrábeme, smetanový sýr, limetkovou šťávu a kůru a moučkový cukr vyšleháme ručně do krému po dobu asi 3 minut.
  3. Vyšleháme šlehačku se ztužovačem, přidáme zakysanou smetanu a lehce zamícháme do smetanového sýru. Směs pak rovnoměrně rozetřeme do formy a necháme hodinu vychladnout.
  4. Třešňovou šťávu, vanilkový cukr a skoři dáme do hrnce, přivedeme k varu a svaříme na 250 ml. Škrob smícháme v troškou studené vody, vmícháme do hotové šťávy a znovu provaříme. Přidáme ostružiny a necháme vychladnout.
  5. Pomocí papíru vyndáme dort z formy, ozdobíme směsí s ostružinami a krájíme na asi 20 kousků.

Jak podáváme

Podle nálady možné dozdobit toppingem či čerstvý ovocem.

Koupit kávu Eilles

Ingredience

Reference

Jiřina L.

„Už při otevření sáčku s kávou Eilles jsem měla pocit, že mám v rukou něco výjimečného.“

Radzden

„Káva mně, dceři i manželovi chutnala a doporučili bychom ji ochutnat i dalším. U nás ji budeme kupovat nadále.“

Aldunka

„Testování s kávou Eilles Gourmet Café byl opravdový zážitek, který jsme si užili s manželem, který je opravdový gurmán. Co se týká kávy, intenzivní vůně se snoubí s luxusním požitkem, nedivím se vyhrála ve volbě spotřebitelů. Ráda doporučím i svým známým, kteří ještě u nás neochutnali.“

barunka26

„Káva je lahodná s intenzivní vůní, chutnala celé rodině.“

JanaV

„…je taková jakoby daleko kvalitnější, daleko intenzivnější než ostatní značky…“

4vladku

„…ve srovnání s jinými instantními kávami je to skutečně královna. Za mě jednička, kterou si budu nadále kupovat…“