Naše nejlepší recepty

Kávové karamelky

Vyzkoušejte přípravu domácích "bonbonů". Spojení kávy a karamelu si zamilujete. 

Příprava

Na mírném ohni zahřejte máslo, cukr, pořádnou špetku soli a kávu. Za občasného míchání povařte do rozpuštění cukru. Karamel by měl být hladký a neměl by se přichytávat ke stěnám rendlíku. Nasekejte zvlášť oříšky a čokoládu.

Dno pekáčku potřete jemně olejem a nalejte do něj uvařený karamel. Ihned posypte nasekanou čokoládou. Po chvíli se jemně rozpustí. Rozetřete ji po karamelu silikonovou stěrkou. Ještě teplou čokoládu posypte oříšky a dejte vychladnout. Zatuhlý karamel nalámejte nebo nakrájejte na jednotlivá sousta a uchovávejte v chladu. 

Koupit kávu Eilles

Ingredience

  • 200 g másla 
  • hrnek cukru krupice
  • sůl
  • 2 lžičky instantní kávy
  • 100 g hořké nebo mléčné čokolády
  • hrst drcených oříšků dle chuti

Reference

Jiřina L.

„Už při otevření sáčku s kávou Eilles jsem měla pocit, že mám v rukou něco výjimečného.“

Radzden

„Káva mně, dceři i manželovi chutnala a doporučili bychom ji ochutnat i dalším. U nás ji budeme kupovat nadále.“

Aldunka

„Testování s kávou Eilles Gourmet Café byl opravdový zážitek, který jsme si užili s manželem, který je opravdový gurmán. Co se týká kávy, intenzivní vůně se snoubí s luxusním požitkem, nedivím se vyhrála ve volbě spotřebitelů. Ráda doporučím i svým známým, kteří ještě u nás neochutnali.“

barunka26

„Káva je lahodná s intenzivní vůní, chutnala celé rodině.“

JanaV

„…je taková jakoby daleko kvalitnější, daleko intenzivnější než ostatní značky…“

4vladku

„…ve srovnání s jinými instantními kávami je to skutečně královna. Za mě jednička, kterou si budu nadále kupovat…“