Naše nejlepší recepty

Cold Brew

Extrahovat lze jak mletá tak i zrnková káva. Protože extrahujeme za studena, potřebujeme delší čas k získání osvěžujícího kávového nápoje. Takto extrahovaná káva má nižší aciditu a může mít sladší chuť. Přípravu lze upravit dle vlastních možností a chutí, návod je jednoduchý:

Příprava:

1. Do litrové konvice vložíme kávu ve filtru 60g (Můžete použít i čerstvě umletou kávu)
2. Zalijeme studenou vodou
3. Necháme v lednici zhruba 14 hodin
4. Pokud jsme použili čertvě umletou kávu, nastal čas ji přefiltrovat přes papírový filtr.

TIP: Mletou kávu můžeme též nasypat do french pressu, zalít studenou vodou, zakrýt potravinovou folií a schovat do lednice. Po 14 hodinách kávu opět přefiltrujeme a můžeme podávat.

Koupit kávu Eilles

Ingredience

  • 750 ml studené vody
  • 60 g kávy
  • led

Reference

Jiřina L.

„Už při otevření sáčku s kávou Eilles jsem měla pocit, že mám v rukou něco výjimečného.“

Radzden

„Káva mně, dceři i manželovi chutnala a doporučili bychom ji ochutnat i dalším. U nás ji budeme kupovat nadále.“

Aldunka

„Testování s kávou Eilles Gourmet Café byl opravdový zážitek, který jsme si užili s manželem, který je opravdový gurmán. Co se týká kávy, intenzivní vůně se snoubí s luxusním požitkem, nedivím se vyhrála ve volbě spotřebitelů. Ráda doporučím i svým známým, kteří ještě u nás neochutnali.“

barunka26

„Káva je lahodná s intenzivní vůní, chutnala celé rodině.“

JanaV

„…je taková jakoby daleko kvalitnější, daleko intenzivnější než ostatní značky…“

4vladku

„…ve srovnání s jinými instantními kávami je to skutečně královna. Za mě jednička, kterou si budu nadále kupovat…“