Naše nejlepší recepty

Čokoládový dortík

Čokoládové pohlazení ...

Příprava

1. Troubu předehřejte na 180 °C (horkovzdušná 160 °C). Dvě formy o průměru 10 cm vymažeme olejem.
2. V míse smícháme mandle, kakaový prášek, prášek do pečení, špetku soli a cukr.
3. Vanilkový lusk podélně rozřízneme a vyškrábáme vanilku. Zlehka našleháme vejce. Vmícháme kokosové mléko, zakysanou smetanu, 2 lžíce oleje a vanilku.
4. Směsi spolu smícháme a nalijeme do forem. Pečeme cca 15 - 17 min.
5. Mezitím si připravíme ovoce dle svých preferencí. My doporučujeme čerstvé jahody, borůvky, maliny, ostružiny. Vše nakrájíme na malé kousky a ozdobíme vršek dortu. u.
6. Vychladlé dortíky podáváme posypané moučkovým cukrem a s ovocnou směsí.

Jak podáváme

Podle nálady a chuti můžeme dortík posypat moučkovým cukrem a okolo dort dále dozdobit zbylým ovocem.

Koupit kávu Eilles

Ingredience

Těsto:

  • 2,5 lžíce oleje
  • 50 g mletých mandlí
  • 15 g kakaového prášku
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • sůl
  • 1 lžíce cukru (např. kokosový)
  • 1 vanilka
  • 1 vejce
  • 60 ml kokosového mléka
  • 1 lžička zakysané smetany
  • 0,5 granátového jablka
  • 150 g papáje
  • 1,5 lžičky moučkového cukru
  • 1 lžíce citrónové šťávy

Reference

Jiřina L.

„Už při otevření sáčku s kávou Eilles jsem měla pocit, že mám v rukou něco výjimečného.“

Radzden

„Káva mně, dceři i manželovi chutnala a doporučili bychom ji ochutnat i dalším. U nás ji budeme kupovat nadále.“

Aldunka

„Testování s kávou Eilles Gourmet Café byl opravdový zážitek, který jsme si užili s manželem, který je opravdový gurmán. Co se týká kávy, intenzivní vůně se snoubí s luxusním požitkem, nedivím se vyhrála ve volbě spotřebitelů. Ráda doporučím i svým známým, kteří ještě u nás neochutnali.“

barunka26

„Káva je lahodná s intenzivní vůní, chutnala celé rodině.“

JanaV

„…je taková jakoby daleko kvalitnější, daleko intenzivnější než ostatní značky…“

4vladku

„…ve srovnání s jinými instantními kávami je to skutečně královna. Za mě jednička, kterou si budu nadále kupovat…“