Naše nejlepší recepty

Nepečená kávová zrna

Kávová zrníčka tak trošku jinak!

Příprava

Připravíme si dané množství cukru, který si přesejeme přes síto a přidáme do něj kakao a kávu. Do sypké směsi dále přidáme měkké máslo a rum a vše velmi dobře propracujeme, aby bylo těsto jemné. 

Poté z malých kousků těsta začneme připravovat kuličky, které můžeme nechat pravidelné, nebo je uprostřed mírně promáčkneme špejlí tak, aby cukroví působilo jako kávové zrníčko. 

Jak podáváme

Dle svých preferencí můžeme kávové zrníčko na chviličku ponořit do čokoládové polevy a následně necháme ztuhnout v lednici. 

Koupit kávu Eilles

Ingredience

  • 240 g cukr moučka 
  • 80 g másla 
  • 3 polévkové lžíce (holandského) kakaa 
  • 2 lžíce mleté kávy (můžete použít i instantní) 
  • 1 lžička rumu 

Reference

Jiřina L.

„Už při otevření sáčku s kávou Eilles jsem měla pocit, že mám v rukou něco výjimečného.“

Radzden

„Káva mně, dceři i manželovi chutnala a doporučili bychom ji ochutnat i dalším. U nás ji budeme kupovat nadále.“

Aldunka

„Testování s kávou Eilles Gourmet Café byl opravdový zážitek, který jsme si užili s manželem, který je opravdový gurmán. Co se týká kávy, intenzivní vůně se snoubí s luxusním požitkem, nedivím se vyhrála ve volbě spotřebitelů. Ráda doporučím i svým známým, kteří ještě u nás neochutnali.“

barunka26

„Káva je lahodná s intenzivní vůní, chutnala celé rodině.“

JanaV

„…je taková jakoby daleko kvalitnější, daleko intenzivnější než ostatní značky…“

4vladku

„…ve srovnání s jinými instantními kávami je to skutečně královna. Za mě jednička, kterou si budu nadále kupovat…“