Naše nejlepší recepty

Rychlý jahodovo-citrónový krém

Tento desert připravíte za dvacet minut a jistě potěší Vaše chuťové pohárky.

Příprava:

  1. Citrón omyjeme, nastrouháme trochu kůry, zbytek oloupeme, přepůlíme a z jedné půlky vymačkáme 2 lžičky šťávy.
  2. Do misky vložíme tvaroh, mascarpone, šťávu a kůru z citrónu, moučkový cukr a dobře promícháme. Necháme vychladnout.
  3. Krátce před servírováním citrónový krém naplníme do 4 sklenic, přidáme ideálně čerstvé zralé jahody a do spodní části skleničky kompot z jahod. Pokud máme k dispozici lístky máty, desert jimi dozdobíme.

Koupit kávu Eilles

Ingredience

  • 1 bio citrón
  • 200 g tvarohu (nízkotučný nebo dle libosti)
  • 250 g mascarpone
  • 40 g moučkového cukru
  • 250 g čerstvých zralých jahod
  • 200 g jahodového kompotu (či ovoce dle chuti)

Reference

Jiřina L.

„Už při otevření sáčku s kávou Eilles jsem měla pocit, že mám v rukou něco výjimečného.“

Radzden

„Káva mně, dceři i manželovi chutnala a doporučili bychom ji ochutnat i dalším. U nás ji budeme kupovat nadále.“

Aldunka

„Testování s kávou Eilles Gourmet Café byl opravdový zážitek, který jsme si užili s manželem, který je opravdový gurmán. Co se týká kávy, intenzivní vůně se snoubí s luxusním požitkem, nedivím se vyhrála ve volbě spotřebitelů. Ráda doporučím i svým známým, kteří ještě u nás neochutnali.“

barunka26

„Káva je lahodná s intenzivní vůní, chutnala celé rodině.“

JanaV

„…je taková jakoby daleko kvalitnější, daleko intenzivnější než ostatní značky…“

4vladku

„…ve srovnání s jinými instantními kávami je to skutečně královna. Za mě jednička, kterou si budu nadále kupovat…“